“Kwaliteit is: elke dag een beetje beter, zonder een oordeel over gisteren”

Praktisch kwaliteitsmanagement dat is waar ik voor sta. Nuttig voor de ondernemer, handig voor de medewerkers. Geen lijstjes om de lijstjes. Kwaliteit is van iedereen, niet van een kwaliteitsmanager, of “omdat het moet van de auditor”

Tijdens mijn opleiding HBO-V heb ik stage gelopen in de GGZ en daar ben ik lange tijd gebleven. In 2005 in aanraking gekomen met kwaliteitsmanagement en sindsdien zit ik in die rol helemaal goed. De kennis en ervaring van de werkvloer neem ik nog elke dag mee in de opdrachten.

Ondertussen heb ik in alle werkvelden van de zorg wel opdrachten vervuld, van het implementeren van een managementsysteem en het onderhouden daarvan, het uitvoeren van interne audits, het geven van groepstraining en coaching on the job, calamiteitenonderzoeken.

Eind 2018 ben ik in opleiding gegaan als lead auditor, omdat ik geloof dat het goed is om beide kanten van het vak te beheersen.

Ik ben rafael

Mijn naam is Rafael Dias ik ben 16 jaar oud en zit op het ROC Nijmegen in mijn tweede jaar van de opleiding Juridisch Administratieve Dienstverlening. Ik loop stage bij VMB-Consult tot 13 november.
 

Ik ben tycho

Mijn naam is Tycho Bommelé en ik ben 17 jaar oud en zit op het ROC Mondriaan in Delft. dit is mijn eerste jaar van de opleiding Technicus Engineering. ik doe alle digitale projecten voor VMB-Consult.