nulmeting

Nulmeting

Met een nulmeting wordt bepaald waar de organisatie staat ten opzichte van de norm.

3 stappen bij de nulmeting

Een nulmeting van VMB -Consult levert een kant & klaar projectplan op.

Bij een nulmeting bespreken we de organisatie, de eisen van de norm en de status van het huidige managementsysteem.

Een nulmeting altijd vooraf?
Een nulmeting is een eerste of een laatste toets waarmee duidelijk wordt of de organisatie door de audit heenkomt.

Tarieven per norm

HKZ Kleine organisaties: € 895

ISO 9001: € 1.695

ISO 27001 en/of NEN 7510 inclusief ISMS: € 2.690

ISO 27001 en/of NEN 7510 maatregelen: € 1.625

Met een nulmeting weet je in één dag waar je staat

Aan de nulmeting wordt in het algemeen één dagdeel besteed en dit is dan tevens een kennismakend gesprek. Uit de nulmeting komt een traject-voorstel met inzicht in de doorlooptijd en de kosten tot aan certificering. Hierbij bieden die consultants van VMB – Consult een plan van aanpak met gebruik van onze standaarden, sjablonen en formulieren.

Meer lezen over wat er op een organisatie afkomt bij certificeren? Lees over de fases die er bij certificeren zijn in het artikel “wat komt er allemaal op je af bij certificeren”

de voordelen
alt=""

Webinar certificeren voor kleine zorgorganisaties

Heb je al enige tijd minder aandacht besteed aan je managementsysteem, of weet je niet zeker of het managementsysteem nog up2date is voor de ISO 9001 of HKZ normen? Wil je inzicht in hoe je een plan van aanpak maakt of welke norm het meest geschikt is voor een kleinschalige zorginstelling? Tips om jouw managementsysteem efficiënter in te richten? Voldoe ik aan eventuele nieuwe eisen? Deze vragen bespreken we allemaal in een webinar van 60 minuten. Meld je aan via het contactformulier om de eerstkomende data te horen te krijgen. 

maak kennis

Vrijblijvend kennismaken voor een nulmeting?

Telefonisch of door middel van een 1-op-1 webinar is is een kosteloos kennismakingsgesprek mogelijk. Neem contact met ons op om uw vragen, uitdagingen of knelpunten aan te geven en we plannen geheel vrijblijvend intake-gesprek.